Düzenli Halı Yıkama ile Astımı En Aza indirin!

Düzenli Halı Yıkama ile Astımı En Aza indirin!

Düzenli halı yıkama ile astımı en aza indirin! Bu kural, halı yıkama konusunda ciddi alınması gereken bir tedbirin altını çizer. Bu noktada astım alerjisi ve hastalığı bulunan kiÅŸilerin ya da bu durumda yakını olan kiÅŸilerin bu kurala riayet etmesi gerekir.

 

Astım, bilindiÄŸi gibi alerjik bir rahatsızlıktır. Bu anlamda astımı tetikleyen en büyük etmenlerden bir tanesi de mikroplar ve tozlardır. Dolayısıyla bu tür alerjenleri olan kiÅŸilerin yaÅŸadıkları evlerde hijyen kurallarına dikkat edilmesi gerekir. Bu konuda en önemli konulardan biri de o ortamda kullanılan halıların temizliÄŸi konusudur!

 

Astım hastaları ve alerjik durumu olanların bulunduÄŸu evlerde olduÄŸu gibi diÄŸer ortamlarda da hijyen konusuna dikkat edilmelidir. Halılar ise bu noktada içerisinde oldukça toz, mikrop ve kir barındıran tekstil ürünleridir.

 

Bu halıların temizlenmesi konusunda ülkemizde her ne kadar kiÅŸilerin kendi imkânları ile hareket ettiÄŸini görsek de bu yanlış bir harekettir. Binaların giriÅŸ kısımlarında, bahçelerde, sokaklarda ya da bina çatılarında yıkanan halılarda tam bir temizlik saÄŸlanamaz. Tam olarak hijyenik ÅŸartların yakalanabilmesi, ancak Arnavutköy halı yıkama fabrikası gibi profesyonel bir ekip tarafından gerçekleÅŸtirilebilir. Bu noktada bir uzman ekibe baÅŸvurun ve düzenli halı yıkama ile astımı en aza indirin! Size tavsiye edebileceÄŸimiz budur!..

 

Astım Alerjisi Ä°çin Uygun Halı Yıkama Periyodu Nedir?

Astım alerjisi olan kiÅŸilerin bulunduÄŸu ortamlarda düzenli bir temizliÄŸe ihtiyaç vardır. Bu düzenli temizliÄŸin önemli parçalarından bir tanesi de halıların yıkanması iÅŸlemidir. Halıların, uygun periyotlarda yıkanmaması, alerjik rahatsızlığı olan kiÅŸilerin saÄŸlık sorunlarını da olumsuz yönde etkileyecektir. Ancak bunun aksine uygun periyotlar takip edilir ve ortamdaki halıların temizlik aÅŸamaları tamamlanırsa o zaman olumlu etkiler görülebilir. Dolayısıyla firma aracılığı ile bir randevu oluÅŸturun ve düzenli halı yıkama ile astımı en aza indirin!

 

Astım gibi alerjik rahatsızlıkları olan bireylerin yaÅŸadığı ortamlarda uygun periyotlarda halıların yıkatılması gerekir. Bu uygun periyotlar ise minimum 3 ayda bir defa halıların yıkatılmasını gerektirir. YetiÅŸkin ve saÄŸlıklı olan bireylerin yaÅŸadığı ortamlarda düzenli halı yıkama için önerdiÄŸimiz periyot, 6 ayda bir defa ÅŸeklindedir. Ancak astım için tavsiye edilen 3 ay içerisinde 1 defa bu yıkama iÅŸlemlerinin gerçekleÅŸtirilmesi üzerinedir.Bu periyotlara uygun ÅŸekilde halılarınızın temizlenmesine dikkat ederseniz saÄŸlık açısından oluÅŸabilecek tehditlerin de önüne geçebilirsiniz. Bu nedenle düzenli halı yıkama ile astımı en aza indirin ve hijyenik-saÄŸlıklı ÅŸartlarda bir yaÅŸam sürdürün!

Arnavutköy halı yıkama

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Kullanıcılara aittir.

Ä°p Adresiniz : 3.15.27.232
Yorumla !